7 Mayıs 2020 Perşembe

3CX ile uzaktan çalışma - Remote Working

 Dünya çapında yaygınlık gösteren yeni tip Corona Virüs diğer adıyla Covid-19 nedeniyle, tüm devletler pandemi sürecinde sosyal mesafenin korunması, zorunlu kalınmadıkça evden çıkılmaması çağrıları yaptılar. Bunları okulların kapanması, kurumların çalışma saatlerinin azaltılması, seyahatlerin kısıtlanması ve ardından haftanın belirli günleri dışarı çıkma kısıtlaması takip etti.

 Bu süreçte, dünyanın dört bir yanındaki şirketler çalışma biçimlerini beklenmedik şekilde aniden değiştirmek zorunda kaldı. İş dünyasında söz sahibi bir çok uzman, uzaktan çalışma (Remote Working) modelinin zaman içerisinde bir çok sektör tarafından uygulanmaya başlayacağını öngörüyordu. Fakat tüm iş dünyası kendini uzun vadede uygulanabilirliği tartışılan bu koşulların içerisinde buldu. Bazısı uygulamaya geçip  adapte olurken, bir çoğu gerek teknoloji eksikliği, gerek bilgi eksikliği, gerekse çalışanların uyum sorunlarından dolayı zorluk çekti. Sürecin en zorlu tarafı ise çalışanların birbirleri ile ve müşteri ile iletişim sorunları idi.



 3CX, tam da bu iletişim sorununa çözüm olacak şekilde, müşterilerinin iletişiminin sürekliliğini sağlayacak uzaktan çalışma ortamına geçişi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor. Böylece iş sürekliliğinin etkilenmemesine katkıda bulunuyor.

 3CX, entegre web konferans (Webmeeting) ve LiveChat özelliklerinin yanı sıra, çalışanların evden çalışırken işbirliği yapmaları için Mobil Uygulamalar da içeriyor. Çalışanlar ekibin geri kalanı ile bağlarını koparmadan, üretkenlikten ödün vermeden kendilerini çalışma ortamında hissederek işlerine devam edebiliyorlar.

 Okullar, üniversiteler gibi eğitim kurumları 1 yıl boyunca aynı anda 100'e kadar web katılımcısı içeren ücretsiz PRO sürümü lisansından faydalanabilirler.

 Kampanyalar için ilgili makalemizi inceleyebilirsiniz.

Uzak toplantılar düzenleme


 Müşterilerinizle, iş ortaklarınızla ve çalışanlarla anında sanal toplantılar düzenleyerek yüz yüze iletişim ve işbirliğinin avantajlarından yararlanabilirsiniz. Katılımcılar, masaüstünden, web'den veya mobil cihazdan katılabilir, böylece istediğiniz zaman geçici toplantılar yapma özgürlüğü sağlar. Satış ekipleri, mevcut seyahat kısıtlamalarına rağmen aynı anda 250 katılımcıya güçlü sunumlar yapabilir.

3CX webmeeting

🔹 Kullanımı kolay. İstemcisiz
🔹 3CX ile entegre, 25 kullanıcıya kadar ücretsiz
🔹 WebRTC teknolojisi. Yüksek kaliteli video ve ses
🔹 Uzaktan erişim/kontrol,  ekran ve belge paylaşımı


Ofis dahili hattınızı her yerden kullanın


 3CX Android veya iOS Uygulamaları ve 3CX Web İstemcisi ile ofis dahili hattınızı tam anlamıyla yanınıza alabilirsiniz. Akıllı telefon cihazınızla ofis telefonunuza gelen aramaları yanıtlayabilir ve müşterinizden başka bir numarayı aramasını istemeden iş arkadaşlarınıza aktarabilirsiniz.

3CX Web istemcisi

🔹 QR kodu ile uzaktan yapılandırılabilir, sorunsuz kurulum
🔹 Ağlar arasında aramalar kesilmeden geçiş yapılabilir, örneğin WiFi ve 4G.
🔹 Tünel şifrelemesi ile aramalar güvenlidir
🔹 Windows, Android ve iOS uygulamaları (softphone) hiç bir ek ücret ödemeden tamamen ücretsizdir

LiveChat ile Kullanıcılarla Bağlantı Kurun


 Müşteri destek ekibiniz, evlerinin rahatında müşterilerinizin beklediği aynı düzeyde desteği sunmaya devam edebilir. 3CX Live Chat & Talk eklentisi, hızlı ve kolay bir şekilde sohbet desteğinin yanı sıra  şirketi arayan müşterilere gerçek zamanlı olarak canlı sohbet desteği verebilir.

3CX Live chat&talk

🔹 Web sitenizin ziyaretçilerini sitenizde olduklarında yakalayın
🔹 Aradıklarını gerçek zamanlı olarak bulmalarına yardımcı olun
🔹 Sohbeti sesli veya görüntülü aramaya dönüştürün - Ücretsiz
🔹 Tek bir arayüzden Telefon, Video ve Sohbet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder