4 Mayıs 2014 Pazar

Neden 3CX tercih edilmeli?

Aslında öncelikle "Neden geleneksel PBX sistemlerinden biri yerine, IP PBX tercih edilmeli?" sorusunu sormak gerekiyor diye düşünebilirsiniz. Bir işletme için PBX en önemli ihtiyaçlardan biri olduğundan günümüz teknolojisine ve gereksinimlerine uygun, gelişmeye-genişlemeye açık bir seçim yapılmalıdır. Hiçbir işletmenin yeni bir notebook ya da akıllı telefon alırken eski teknoloji bir ürüne yatırım yaptığını görmedim. Bu durumda VoIP tabanlı bir IP PBX kullanmak en mantıklı seçim olacaktır. 3CX,  VoIP tabanlı tüm uygulamalara en verimli çözüm olarak ön plana çıkmaktadır.


27 Nisan 2014 Pazar

Merhaba!...

Yaklaşık 15 yılı aşan bir süredir ağ teknolojileri, Microsoft tabanlı client-server çözümleri, ağ güvenliği konusunda profesyonel olarak çalışmaktayım.

Son yıllarda VoIP bazlı projeler gerçekleştiriyorum. Microsoft tabanlı sistemlerden gelen tecrübemden dolayı VoIP çözümü olarak 3CX markasını seçtik. 3CX IP PBX, uzun yıllardır Windows platformu üzerinde geliştirilen ve entegrasyon-kurulum-yönetim kolaylığı sağlayan bir ürün.


Ben de, 3CX IP PBX, VoIP ürünleri ve çözümleri konusundaki tecrübelerimi paylaşmak amacıyla yazmaya karar verdim.

Görüşmek üzere.